Zittendplassen.nl in het nieuws: Eenvandaag, BNR, Radio10, Geenstijl www.zittendplassen.nl In het nieuws

Welkom bij zittendplassen.nl

Bestellen

In het nieuws

Stickers op maat

Scholen

Bedrijven

Medisch

Waar te plakken?

Colofon/Voorwaarden

www.zittendplassen.nl

In het nieuws

EenVandaag

Vandaag, 9 februari, wordt er een item over zittend plassen uitgezonden bij EenVandaag.

Er is ook een stukje over zittendplassen.nl en het bericht wordt opgepakt door diverse radiostations (Radio Noord-Holland, BNR) en ook Geenstijl.nl heeft er aandacht voor, al is dit in de zin dat deze site wordt genoemd als aanvoer van drogredenen.

10 februari was het ook op radio10. Er wordt veel over gepraat en gemaild en op social media is het een actief onderwerp. (nog geen trending topic helaas)

Dit levert grote belangstelling en discussie en veel bezoekers op onze site!

 

 

 

Zittend plassen voor de rechter in Duitsland

Op 22 januari plaatste de NOS onderstaand bericht: 

Een Duitse rechtbank heeft een huurder in het gelijk gesteld die streed voor zijn recht om staand te plassen. De man kreeg een groot deel van zijn borg niet terug, omdat de marmeren vloer in het toilet door urine was aangetast. Volgens de huiseigenaar kwam dat doordat de man staand had geplast.

De rechter in Düsseldorf oordeelde dat staand plassen onder mannen heel gebruikelijk is. "Mannen moeten wel rekening houden met deels felle confrontaties met vrouwelijke medebewoners", aldus de rechter. "Maar hij hoeft geen rekening te houden met het afslijten van de marmeren vloer."

In de zaak ging het om een borgsom van 3000 euro. De huiseigenaar wilde tweederde houden, om de vloer te kunnen vervangen. Volgens de rechter had dat alleen gemogen als hij de huurder vooraf op de 'gevoeligheid' van de vloer had gewezen.

Een mooie uitspraak van de rechter. Voor een marmeren vloer is staand plassen bijzonder slecht, dat klopt. De eigenaar van het appartement had er beter aan gedaan een van onze stickers op te plakken. (die tegenwoordig al meer in Duitsland voorkomen).

Het nieuwsbericht zorgde voor meer bezoekers van onze site en ook meer bestellingen van de stickers. 


een kruisbestuivings website

privacy